A Fizikai aktivitás hiánya egyike a XXI. századi modern társadalmak legfontosabb egészségügyi problémáinak.

Egyszerre csak egy lépés, de éveket adhatsz az életedhez.
Járj, hogy tovább élj, mert a mozgás gyógyszer!

Többen érdeklődnek az felől, hogy az EESzT-ben (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér), hol és hogyan tudják megnézni az egészségügyi adataikat.

Minden információ megtalálható ezzel kapcsolatban: EESzT Lakossági Portál

Aki rendelkezik ügyfélkapus regisztrációval (és ismeri a bejelentkezéshez szükséges adatokat), a következő címről tud bejelentkezni a felületre ahol láthatja a felhőben fent lévő egészségügyi adatait:

https://www.eeszt.gov.hu/


 

Tájékoztató a magyar egészségbiztosítás szolgáltatásainak nyújtására szerződött szolgáltatók számára az Európai Gazdasági Térség tagállamaiból, Svájcból valamint Magyarországgal egészségügyi ellátásra vonatkozó egyezményt kötött államokból érkező személyek egészségügyi ellátásáról.

TELJES NEAK TÁJÉKOZTATÓ MEGTEKINTÉSE

Részlet a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) tájékoztatóból (a teljes változat a fenti linkre kattintva érhető el)


Tisztelt betegeink!

2018. június 15-től Péntekenként 8:00 és 10:00 között lehetőség van a Nőgyógyászati szakrendelőben Trombózis hajlam szűrésre.
Részletes felvilágosítást illetve időpont egyeztetést a vizsgálatra ebben az időintervallumban kérhetnek a szakrendelésen személyesen vagy a (34) 560 672 -es telefonszámon.

A vizsgálat megtörténte után a díjbekérőt megkapja az érintett beteg, amit postán vagy banki utalással 2 napon belül a megadott bankszámla számra kell átutalni.
Ennek összege: 11000,- Ft