Oroszlányi Szakorvosi- és Ápolási Intézet

Járóbeteg szakorvosi ellátás Oroszlányban a múlt század ötvenes éveitől a „piactéri rendelőként” emlegetett épületben, majd ehhez kapcsolódóan egyéb alkalmi helyszíneken működött.
1982-ben adták át a Szakrendelő Alkotmány úti épületét, ez időponttól működik önálló intézményként.
2002-2003-ban történt nagy rekonstrukció után az intézet Alkotmány úti épületében koncentráltan járó beteg szakellátás, néhány vállalt alapellátási feladat mellett, a Bányász krt. 2 sz. alatti telephelyen 2003 októbere óta krónikus fekvőbeteg ellátás folyik.
A járó beteg szakellátás és egyéb ellátásaink a város központjában, a „körforgalomból” is jól látható helyen, a környék domináns jellegét meghatározó épületben történik Alkotmány út 2 címen.

Főigazgató: Dr. Varju János
Gazdasági igazgató: Lázár Éva
Ápolási igazgató: Holup Ilona

Információ, előjegyzés

Információt és/vagy előjegyzési időpontot
a következő telefonszámokon kérhet:


  • (34) 560-660
  • (34) 560-679 
Nyitvatartása: Hétfőtől Csütörtökig 7:00 - 15:30
Pénteken 7:00 - 14:30

Közlemények


Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy a központi orvosi ügyelet működtetése Önkormányzati feladat. Intézményünk az ügyelet számára a helyet biztosította.
Oroszlány Város Önkormányzata
Képviselő-testülete 2020. december 9-én arról döntött, hogy 2021. január 1. napjától kezdődően orvosi ügyeletet csak a rendelési időn kívüli időben biztosít.

Munkanapokon délután 16.00 órától – másnap reggel 8.00 óráig

Munkaszüneti, ünnepnapokon 0 – 24 órában

Kérjük Önöket, hogy az ügyeleti ellátással kapcsolatos észrevételeiket az Önkormányzat felé jelezzék. Természetesen a szakrendelői feladatokat továbbra is ellátjuk. Köszönjük minden betegünknek a türelmét és megértését a jelenlegi járványügyi helyzetben kialakult esetleges ellátási nehézségekért.

Oroszlány, 2020. december 18.

Dr. Varju János
főigazgató